Wat is arbeidsbemiddeling?

Arbeidsbemiddeling houdt in dat werkgevers in contact komen met werkzoekenden. Dit vermindert de werkloosheid. Arbeidsbemiddeling kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van advertenties in de krant of op internet. Als werkzoekende kun je ook een open sollicitatie doen al is de kans klein dat je snel werk vindt. Ook kun je profiteren van je eigen netwerk, maar als je echt snel werk wilt vinden, kun je het beste de hulp inschakelen van een uitzendbureau. Ook werkgevers die snel personeel nodig hebben, profiteren van deze vorm van arbeidsbemiddeling. 

Arbeidsbemiddeling voor werkgevers
Een uitzendbureau dat aan arbeidsbemiddeling doet zoekt voor jou geschikt personeel. Alles op het gebied van werving en selectie, detachering en de invulling van zowel tijdelijke als vaste vacatures neemt het bureau van je over. Zo kan jij je blijven bezighouden met de kerntaken van je bedrijf en hoef jij je niet druk te maken over het vinden van goed personeel. Het uitzendbureau is gespecialiseerd in de arbeidsmarkt, weet wat er speelt, heeft een groot netwerk en kent ontzettend veel werkzoekenden. Daardoor kan zij snel goed personeel voor je vinden. De vacature die het uitzendbureau op hun website plaatst zal in korte tijd enorm veel werkzoekenden bereiken. 

Arbeidsbemiddeling voor werkzoekenden

Zoek je een baan? Die vind je snel met behulp van een uitzendbureau. Zij brengen je in contact met een werkgever die bij je past. Ze beschikken over een enorm netwerk van werkgevers waar altijd wel een passend bedrijf tussen zit. De match maakt het uitzendbureau op basis van een zorgvuldige selectieprocedure. Daarbij wordt goed geluisterd naar jouw wensen en behoeften als werkzoekende. Het uitzendbureau kijkt vervolgens welke werkgever en baan bij jou past. 

Uitzendbureau inschakelen? 

Zoek je specifiek een baan of personeel in de regio Elburg, Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek of Wezep? Schakel dan de hulp van uitzendbureau Elburg in. Het bureau in arbeidsbemiddeling biedt vacatures in de sectoren infra, bouw, schoonmaak en productie. Daarmee zorgen zij voor de perfecte match tussen werkgevers en werkzoekenden.